
Η ελιά είναι σημαντική πηγή βιταμινών Ε, Α και καροτενοειδών
Για την Ελιά Τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία με τα οποία μας εφοδιάζει η ελιά είναι το ασβέστιο, ο χαλκός,

ΨΑΡΙ ΠΛΑΚΙ
Εκτέλεση Αρχικά αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια και περιχύνουμε το χυμό λεμονιού. Εσωτερικά βάζουμε τα κλαδιά από το μαϊντανό και μια φέτα

ΧΤΑΠΟΔΙ ΞΙΔΑΤΟ ΣΤΟ ΒΑΖΟ
Εκτέλεση Για τη συνταγή μας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φρέσκο ή κατεψυγμένο χταπόδι. Αρχικά καθαρίζουμε το χταπόδι. Κόβουμε τη σακούλα και

ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΛΑΔΕΡΑ
Εκτέλεση Αρχικά καθαρίζουμε τα φασολάκια κόβοντας τις άκρες τους. Σε μία βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι

ΦΑΒΑ
Εκτέλεση Καθαρίζουμε τη φάβα, βάζουμε σε ένα σουρωτό και πλένουμε με τρεχούμενο νερό. Αφήνουμε να σουρώσει. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε

ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ
Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πράσο ψιλοκομμένα. Μόλις γυαλίσουν προσθέτουμε το σπανάκι

ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ
Εκτέλεση Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά, αλεύρι, μαγιά, ζάχαρη, αλάτι, ελαιόλαδο. Προσθέτουμε σιγά, σιγά το νερό και ανακατεύουμε

ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ
Εκτέλεση Πλένουμε τις πατάτες τις καθαρίζουμε και τις ξεπλένουμε ξανά πολύ καλά, τις κόβουμε στη μέση και τις βάζουμε σε

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΛΑΔΕΡΑ
Εκτέλεση Αρχικά βάζουμε το σουσάμι σε ένα σουρωτήρι και ξεπλένουμε δύο φορές με τρεχούμενο νερό.Αφήνουμε να στραγγίξει και απλώνουμε πάνω
Stay up to date with the latest promotions, discounts and events: