Στην έκθεση FOODEXPO 2023 συμμετείχε η εταιρεία ELASION

Facebook
Twitter
LinkedIn
food expo 2023

Στην έκθεση FOODEXPO 2023 συμμετείχε  η εταιρεία ELASION ,όπου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα βραβευμένα Κρητικά ελαιόλαδα που προσφέρει στις αγορές του εξωτερικού.

 

Κατά την διάρκεια της έκθεσης είχε την δυνατότητα να προβάλει νέα προϊόντα στους αγοραστές του εξωτερικού διευρύνοντας το δίκτυο της ,αλλά και να συναντήσει τους ήδη υπάρχοντες πελάτες κατά την διάρκεια της έκθεσης .

Τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν ήταν το ΠΟΠ Σητείας , το βιολογικό ΠΟΠ Σητείας καθώς και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και βιολογικό της ELASION.

 Η ELASION  είναι μια οικογενειακή Κρητική εταιρεία παραγωγής εμπορίας και  συσκευασίας ελαιολάδου  με εξαγωγές. Η εταιρεία φημίζεται για την υψηλή ποιότητα προϊόντων που παράγει μέσα από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στον Νομό Λασιθίου  που διαθέτει, καθώς και  από το  πλήρως εξοπλισμένο συσκευαστήριο που διατηρεί όλες τις παγκόσμιες πιστοποιήσεις   με αποκλειστικό στόχο, την απόλυτη ικανοποίηση του δικτύου ανάπτυξης που περιλαμβάνει συνεργάτες και τελικούς  καταναλωτές στην παγκόσμια αγορά

Τα επώνυμα προϊόντα της ELASION  θα τα βρείτε σε περισσότερες  από 15 χώρες  .

DSC 7139
DSC 7145 1
DSC 7140
DSC 7170
DSC 7134
DSC 7211