Η κρητική Εταιρεία ELASION Εξελίσσει την Κρητική Ελιά στην Παγκόσμια Σκηνή: Η Elasion Cretan Olive Oils Ξεχώρισε στη Food Expo 2024

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Elasion Cretan Olive Oils, μια κορυφαία εταιρεία παραγωγής ελαιολάδου από την Κρήτη, σημείωσε μια εντυπωσιακή παρουσία στη διεθνή έκθεση τροφίμων, Food Expo 2024, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου.

Με τον πλούτο των αρωμάτων και την αυθεντικότητα των γεύσεων της Κρητικής ελιάς στο επίκεντρο της προσοχής, η Elasion παρουσίασε μια εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων που απέσπασαν θετικά σχόλια και ενθουσιώδεις αντιδράσεις από τους επισκέπτες
Η Elasion Cretan Olive Oils διακρίθηκε στην έκθεση με την παρουσίαση της ποικιλίας των εξαιρετικών προϊόντων της, τα οποία αποτελούν το αποτέλεσμα της αγάπης και της φροντίδας που αφιερώνονται στην παραγωγή τους. Μέσα από την εκλεκτή ελιά της Κρήτης, η Elasion προσφέρει στους καταναλωτές παγκοσμίως τη μοναδική γεύση και τα οφέλη του αυθεντικού κρητικού ελαιόλαδου.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν την αυθεντική γεύση του ελαιολάδου της Elasion, να εξερευνήσουν την ποικιλία των προϊόντων της εταιρείας και να ενημερωθούν για τις διαδικασίες παραγωγής που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα τους.
Η Elasion Cretan Olive Oils ευχαριστεί όλους τους επισκέπτες που επισκέφθηκαν το περίπτερό της και διαβεβαιώνει τους καταναλωτές ότι θα συνεχίσει να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

Ο Η ιδρύτρια της Elasion Cretan Olive Oils, κ. Μαλλιωτάκη Μαρία, δήλωσε: “Η συμμετοχή μας στη Food Expo 2024 ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να προβάλουμε την παράδοση και την ποιότητα των Κρητικών ελαιόλαδών σε ένα διεθνές κοινό. Είμαστε υπερήφανοι που είχαμε τη δυνατότητα να μοιραστούμε την αγάπη μας για την ελιά και τα προϊόντα μας με τους επισκέπτες της έκθεσης και να λάβουμε τις θετικές αντιδράσεις τους.”

Η Elasion Cretan Olive Oils συνεχίζει να δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα, ενώ προωθεί την πολιτιστική κληρονομιά και τη γαστρονομία της Κρήτης παγκοσμίως.